گوگل ادز ( ادورز سابق ) چيست؟
گوگل ادز (ادورز سابق ) چيست ؟
گوگل ادز و يا گوگل ادورز سابق به زبان ساده ایی سامانه ایی برای تبليغ سايت های متقاضی است ، ما در اين مقاله از سايت همیارمن قصد بر توضيح دادن گوگل ادز را داريم .
گوگل ادز سامانه پرداختی به ازای كليك است كه از طريق آن ميتوايند سايت خود را در نتايج گوگل نشان دهيد ، اين سيستم عامل بسيار قدرتمند از سال 2000 بعد از به وجود آمدن گوگل ساخته شد و به زبان ساده آن را سيستم تبليغ در گوگل می نامند .
چه عواملی باعث ميشود كه افراد به اين سامانه روی بياورند ؟
افرادی كه ميخواهند برای كسب و كار خود سايتی راه اندازی كنند ابتدا به نمايش داده شدن در ساز و كار گوگل نيازمند هستند كه اين سامانه به آنها كمك خواهد كرد ، اما چرا افراد از اين مورد عاجز هستند ؟ اگر شما در اين حوزه اطلاعاتی داشته باشيد ميداند كه برای اينكه سايت شما در نتاج گوگل ديده شود بايد فرايندی در آن اجرا كنيد كه سئو نام دارد ، انجام دادن آن به يك متخصص بستگی دارد و برخی هزينه هایی هم در بر خواهد داشت ، اما نكته مثبت آن است كه ميتوانيد از آن درآمد زایی داشته باشيد و يا اينكه با هزينه كمتری به هدف خود برسيد ( البته زمان خيلی مهم است و ممكن خواهد بود كه اين فرايند طول بكشد ) اما اگر شما علاقه به اين دغدغه ها نداريد ميتوانيد از سامانه ادز كمك بگيرد و به ازای تبليغ هزينه هایی را به آنها پرداخت كنيد ، اما چند نكته مهم وجود دارد : به صورت آشكارا اين سامانه عضو بزرگترين تبيلغات وب است و اما در واقع بسياری از كسب و كار ها از آن استفاده نميكند و اينكه بازديد آن را هم كاهش داده است و به نوعی رقيبانی برای خود طلبيده است .
گوگل ادز :
تا به اينجای مقاله با اين سامانه آشنایی نسبی داشته ايد و حال نوبت آن فرا رسيده است كه به آن تخصصی تر برخورد كنيم ، برای استفاده كردن از اين سيستم عامل بايد چند نكته را رعايت و مراحلی را پيش پا بگذاريد توجه فرماييد برخی از آنها بسيار مهم هستند و شما بايد به آنها بسيار توجه نماييد :
- برای كار با اين سامانه و پيشرفت در آن بايد به اصطلاحات خاص آن بسيار توجه كرده باشيد ( البته در مراحل استخدامی با سوالاتی همچون اين اصطلاحات نيز رو به رو خواهيد شد ) ، در برخی از آموزش ها هم در اين حوزه همچون اين اصطلاحات به كار خواهد رفت و شما كه تازه به اين عرصه پا گذاشته ايد به مشكل برخورد خواهيد كرد .
- ايجاد اكانت : دومين مرحله بسيار مهم ايجاد اكانت در سامانه است ، توجه داشته باشيد كه داشتن اكانت در اين سامانه بسيار مهم بوده و بيشتر فعاليت های خود را ميتوانيد با داشتن ايميل ادامه دهيد و يا اينكه شما متيوانيد اكانت های خود را لاگين كنيد ولی چرا داشتن اكانت الزامی است ؟ به اين دليل كه بيشتر كمپين های معروف و تاپ كه امتياز های بسيار بيشتری دارند در صفحه و يا همان پنل كاربری شما به نمايش گذاشته ميشوند . ( يكی از ويژگی های بسيار مهم آن است كه شما ميتوانيد با داشت يك ايميل يا جيميل چندين حساب كاربری داشته باشيد و بتوانيد آنها را مديريت كنيد و به اصطلاح My Client Center گفته ميشوند ، اما معايب اين ويژگی را ميتوان اختلالات شبكه ميتوان عنوان كد به آن صورت كه اگر گوگل احساس خطر كند و يا اينكه ايميل شما را زير سوال ببرد تمامی اكانت ها شما بسته شده و كمپين ها لغو خواهند شد )
- افزودن كمپين ها : بعد از ايجاد اكانت برای خود و داشتن حساب رسمی برای ادامه كار خود و … حال نوبت آن است كه كمپين هایی را به خود اضافه كنيد و يا اينكه وارد گروه هایی شود ، هر كمپين گوگل ميتواند از چند كمپين به هم تشكيل شده باشد كه به صطلاح به آن ad group گفته ميشود ، نكته مثبت آن خواهد بود كه هر هفته و يا هر روز كلمات كليدی در آنها اطلاع داده ميشود . ( پيشنهاد ما به شما اين است كه بخش اعلان و يا همان نوتيفيكيشن ها را فعال كنيد تا از آخرين اخبار های كمپين ها اطلاع داشته باشيد و مهم زمان رسيدن خبر است )
- گروه های متفرقه : برخی از گروه ها در اين سامانه تعريف شده است ، توجه داشته باشيد كه گروه با كمپين فرق ميكند ، گروه متشكل از چند نفر است كه هر كدام از آنها در كمپين های مختلفی فعاليت ميكنند ، نكته مثبت آن است كه اطلاعات بسيار ارزشمندی بين آنها رد و بدل ميشوند . کلیدواژه ، متن تبلیغ و لندینگ پیج مجزا در نظر گرفته ميشود .
- متن تبليغات : يكی از مهم ترين مراحل گوگل ادز نوشتن و يا به نوعی طراحی كردن متن تبليغاتی است كه در بين كمپين ها يا گروه ها استفاده ميشود ، در آنها بخش هآی مختلفی وجود دارد كه به نوع تعداد آنها بستگی خواهد داشت و توجه داشته بشايد كه كيفيت در آنها حرف اول را ميزند . به صورت كلی هر تبليغ به دو سر تيتر و يا هدينگ تقسيم ميشود كه در هر كدام از آنها ميانيگين ميتوانيد 30 تا 40 كاراكتر بنويسيد ، برای پيدا كردن بخش مربوطه كافی است كه به زير عنوان title مراجعه كنيد . بعد از مراجعه كردن به بخش title نوبت آن است كه متن توضيحاتی خود را بنويسيد و يا به نوعی آگاهی خود را منتشر كنيد اما سوال اصلی كاربران آن خواهد بود كه برای ادامه فرايند توضيحات تكميلی بايد به اينگليسی نوشت و يا فارسی ؟ اين عمل بستگی به نوع استفاده شما دارد ولی چگونه ؟ برای مثال شما از يك شركت خارجی درخواست كمك ميكنيد و قطعا بايد متن و زير گروه را به زبان خارجه وارد كنيد و يا اگر بلعكس باشد بايد به فارسی آگاهی خود را منتشر كنيد . ( در آخر توضيحات تكميلی می توان گفت در بخش توضيحات بايد از 90 كاراكتر استفاده كنيد كه مفهوم خود را در آن برسانيد ، سعی كنيد از موضوع مورد نظر دور نشويد و بيان خود را به خلاصه عنوان كنيد )
- انتخاب كليد واژه : قطعا تمام ما افراد ميدانيم كه نكته مثبت برای هر تبليغ در گوگل كلمه كليدی مرتبط است ، اما بايد به آن خيلی توجه كرد به اين دليل انتخاب كلمات باعث آن خواهد شد كه رتبه سايت شما و ميزان در آمد شما از آن تخمين زده شود و البته بر اساس رقابت در آن كلمه ها هم ميزان هزينه گوگل را بايد پرداخت كنيد . به صورت كلی انتخاب كلمه كليدی محدوديتی ندارد و شما ميتوانيد آنها را انتخاب كنيد و فقط بايد توجه داشته باشيد كه هزينه آن هم افزايش خواهد يافت . ( پيشنهاد ما به شما آن است كه در انتخاب كلمات كليدی خود بسيار دقت كنيد ؛ به اين دليل كه بايد از آن كلمه ها هزينه برای خود رغم زنيد به اين دليل كه برای به نمايش در آمدن در نتايج گوگل بايد هزينه بپردازيد و با پرداخت هزينه بايد بيشتر آن را هم سود كنيد و به همين امر در انتخاب كلمات كليدی خود بسيار سخت گير باشيد و فكری هدفمند داشته باشيد )
- افزونه های گوگل ادز : موضوع بعدی در مورد افزونه ها است ، امروزه تمام نرم افزار هایآنلاين كه به اينترنت متصل ميشوند 90 درصد آنها دارای افزونه های خاص هستند برای مثال ورد پرس ( تمام افزونه های مورد نياز شما را در آن به نمايش گذاشته كه بتوانيد نهايت بهره را كسب كنيد ) ، اين سامانه هم افزونه هایی را برای كاربران خود ايجاد كرده و اما اين افزونه ها چگونه هستند ؟ شما ميتوانيد در متن تبليغات خود فرم هایی را اضافه كنيد و اين فرم ها ميتواند آدرس و شماره تلفن و ليست قيمت و … ( توصيه ميشود ليست قيمت را داخل سايت به نمايش بگذاريد ) تمام موارد ذكر شده باعث بهبود و جلب رضايت كاربران نيز خواهد شد .
شاید این مطالب را دوست داشته باشید:
- ترفند های ديجيتال ماركتينگ
- موشن گرافيك چيست؟
- ترفند های ماتريس swot
- بهترین نرم افزار اديت برای اندرويد
- ميتوانيد سيستم تبليغات و درصد پيشرفت خود را مشاهده فرماييد : افرادی كه تبليغاتی را برای خود به نمايش ميگذارند قطعا هزينه هایی هم پرداخت كرده و 100 درصد هم نتيجه آن را هم خواهند ديد و اما چگونه ميتوان نوار و يا نمودار درصد پيشرفت و ميزان كليك و … را مشاهده كرد ؟ كافی است كه به بخش تنظيمات حساب گوگل خود برويد و در آنجا به مديريت حساب و انتخاب تبليغ خود و در انتها متوجه آن خواهيد كه سايت شما به ميزان رشد بسيار زيادی دست يافته است .
سخن پايانی : اميدوار هستيم از اين مقاله از سايت همیارمن نهايت بهره را كسب كرده باشيد ، در انتهای مطلب بايد چند نكته مهم را برای شما گوشزد كنيم ، اولين نكته بسيار مهم آن است كه در انتخاب كلمات كليدی به شدت دقت كنيد ( دليل آن در مطالب بالایی شرح داده شده است ) ، دومين مورد در مديريت حساب است كه نبايد فعاليت هآی غير قانونی و يا غير اخلاقی انجام دهيد كه زيان شما خواهد شد و اما مورد آخر نحوه تسويه حساب است كه پرداخت آن به شما بستگی دارد و ترجيحا از سايت های معتبر اين فعاليت را انجام دهيد و يا اينكه با صرافی ها مقدار معين را پرداخت كنيد و به هيچ وجه از سايت های نامعتبر مبلغی را پرداخت نكنيد .
دیدگاهتان را بنویسید